KERÜLETI ELISMERÉS ZSOLT BÁCSINAK


 

Jánk Zsolt 1994 óta dolgozik kerületünkben, egyben iskolánkban, ahol meghatározó személyiséggé vált.

Az itt eltöltött 16 év óta az oktatás-technikai, informatikai rendszer aktív fejlesztője, működtetője. 1995 szeptemberétől a történelem mellett informatikát is tanít. 1995-től rendszeresen szervez számítástechnika-informatika szakkört is.

Az érdeklődő diákokat informatikából és történelemből is eredményesen készíti fel kerületi, fővárosi, országos versenyekre.

Tanulóiból osztályfőnökként sikeres, együttműködésre képes, kiváló közösségeket teremtett. Osztályfőnöki tevékenysége nem csak a szülők, tanulók körében elismert, az osztályfőnöki munkaközösség mindvégig aktív tagja, időszakonként vezetője is volt.

A nevelőtestület határozott, véleményalkotó tagja, aki pályakezdő kollégáinak szakmai, pedagógiai beilleszkedését is szívügyének tekinti, mentori feladatokat is ellát.

Az iskolai ünnepek rendezésében, szervezésében meghatározó személyiség, általa szervezett megemlékezések hagyományteremtők.

2006. szeptembere óta az iskola honlapjának megalkotójaként, karbantartójaként szülők, pedagógusok, tanulók számára is használható, korszerű információs csatornát fejlesztett ki.

2010. június 2-án, kerületi ünnepség keretében vette át a Kerület Tanára kitüntetést, amihez szívből gratulálunk.

Kerekes Elek igazgató 


 vissza az életképekhez                vissza a navigáláshoz