jutalom-vetélkedő

A Fővárosi  Közterület-felügyelet munkatársai által tartott foglalkozássorozat záró vetélkedőjét tartottuk meg 2010. december 16-án a 6. a osztályosok számára.

A gyerekek alapvetően a köztisztaság szabályai; a felelős állattartás; a zöld területek használata, védelme, fenntartása; közlekedési szabályok; szabálysértések jogi következményei témakörökben hallgattak eddig előadásokat. Pályázati támogatásból az Illatos úti ebtelepen is jártunk annak érdekében, hogy a gyerekek gyakorlati tapasztalatokat is szerezzenek az előadásokon hallottakkal kapcsolatban.

Ismereteikről ezen a napon adtak számot egy tesztlap kitöltésével.

Örömmel dolgoztak, munkájukat pedig sok-sok ajándékkal díjazta a Fővárosi Közterület-felügyelet és a Gulner Diákszövetség is. Táskát, tornazsákot, tollakat, léggömböt, naptárakat vihettek haza, sőt: még a Mikulás is egy-egy csomag „különdíjat” hagyott itt számukra.

Reméljük, hogy a Közterület-felügyelettel kialakult jó kapcsolatunkat a továbbiakban is folytathatjuk.

Köszönjük Gémes László és kollégái figyelmes, kitartó, pedagógiailag megalapozott munkáját, amellyel a gyerekek tudását és tapasztalatait bővítették a foglalkozássorozat időtartama alatt.

A gyerekek munkája itt még nem ér véget: plakátkészítő versenyt indítunk számukra a fent említett témakörökben. Már a karácsonyi szünet ideje alatt is elkezdhetik „reklámtevékenységüket”, plakátterveiket elkészíthetik a záró foglalkozáson ajándékba kapott jegyzettömbökbe, amelyhez színes ceruzákat is kaptak.

 Molnárné Posta Júlia
 


 vissza az életképekhez                vissza a navigáláshoz