***   2019. július 12.   *** 

"Sporttábor 2019 - 1. hét

2019. július 1-5-ig tartottuk az idei év első sporttáborát 57 gyermek részvételével. Bár a tornaterem mérete szűkösebb volt, mindenki nagyon fegyelmezetten sportolt. Sportszereink karbantartásában sokat segített Zoli bácsi, így végül 3 pingpongasztalon is tudtunk játszani.
A reggeleket Zita néni tornájával kezdtük, majd a legnépszerűbb sport a kosárlabda volt. Ezen kívül foci, szivacskézilabda, floorball, röplabdamérkőzésekre és ügyességi játékokra is sor került.
Tollaslabda és pingpong bajnokság mellett sakkmérkőzéseket is játszhattak a gyerekek. Aki a sportban elfáradt, a kézműves asztalnál szusszanhatott egyet, miközben szebbnél szebb alkotásokat készített.
A Tonett étterem finom ebéddel várt minket. Délutánonként a felújított Gerely pályán, szerdán pedig a Kölyökpark Játszóházban játszottunk.
Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük mindenkinek, aki elősegítette, hogy a sporttábor létrejöhessen. Az augusztusi hétre néhány hely még van, aki szeretne jönni, keresse Robi bácsit a 06-70/205-8517-es telefonszámon."

Robi bácsi


Leírás: F:\0hlap\pic\VISSZA.GIF

  vissza az életképekhez                vissza a navigáláshoz